Naprapat Upplands Väsby - Napractiva Rehab Upplands Väsby -Bästa naprapat i Upplands Väsby

Naprapatbehandling Upplands Väsby

Gå inte runt med ont! God hälsa lönar sig.

Naprapatbehandling Upplands Väsby

Behandlingar, Tjänster
Google Recensioner
4.9
183 recensioner
×
js_loader

Hjärtligt välkommen till oss på Napractiva Rehab Upplands Väsby och bästa naprapatbehandling i Upplands Väsby med omkringliggande trakter! God hälsa är viktigt – egentligen viktigast. Oavsett om du lider av långvarig smärta, har fått ett ryggskott eller dras med migrän, kan vår naprapatbehandling hjälpa dig. Hos oss på å Napractiva Rehab träffar du erfarna och kunniga naprapater i Upplands Väsby med omnejd. Vi erbjuder unikt effektiva naprapatbehandlingar som lindrar smärta och kan även användas i förebyggande åtgärder. Naprapatbehandlingen kompletteras ofta med råd om ergonomi och egenträning.

Det är enkelt att boka en av våra naprapater i Upplands Väsby med omnejd genom att trycka på knappen ”Boka tid” nedan eller till höger. Våra kunniga och proffsiga naprapater erbjuder holistiska, trygga och kompletta naprapatbehandlingar i Upplands Väsby med omnejd, inklusive även massage, akupunktur, idrottsmassage, terapeutisk stretching, KBT och friskvård för företag i hela Upplands Väsby med omnejd, inklusive men inte begränsat till: Stockholm, Sollentuna, Täby, Danderyd, Solna, Sundbyberg och Upplands Väsby. Välkommen!

BOKA TID
Naprapatbehandling på din ort

Napractiva Rehab erbjuder bästa, topprecenserade naprapatbehandling i Stockholm, Sollentuna, Täby, Danderyd, Solna, Sundbyberg & Upplands Väsby. Klicka bara nedan för att komma till Napractiva på din ort!

Boka bästa naprapatbehandling i Stockholm

Boka bästa naprapatbehandling i Sollentuna

Boka bästa naprapatbehandling i Täby

Boka bästa naprapatbehandling i Danderyd

Boka bästa naprapatbehandling i Solna

Boka bästa naprapatbehandling i Sundbyberg

Boka bästa naprapatbehandling i Upplands Väsby

Naprapatbehandling Upplands Väsby: Boka en tid - det är aldrig för sent att komma till oss!

Våra naprapater i Upplands Väsby kan hjälpa dig med en mängd olika besvär, inklusive ryggskott, nackspärr, migrän, spänningshuvudvärk, idrottsskador, ischias, muskelspänningar, musarm, tennisarmbåge, löparknä, hälsporre och mycket mer. Med hjälp av manuell behandlingsteknik kan våra legitimerade vårdgivare lindra smärta och återställa rörlighet i din kropp.

Naprapati är en respekterad behandlingsform i Sverige och kan hjälpa till att behandla muskel- och ledproblem. En naprapat arbetar för att hitta roten till problemet och behandla det, snarare än att bara behandla symtomen. Genom att använda tekniker som massage, manipulation, stretchning och träning kan en naprapat hjälpa dig att återfå rörlighet och lindra smärta.

En av fördelarna med naprapatbehandling är att det är en helt naturlig behandling som inte kräver mediciner eller kirurgiska ingrepp. Dessutom kan en naprapatbehandling hjälpa till att förhindra skador och smärta i framtiden genom att förbättra kroppshållningen och rörligheten i kroppen.

Naprapater tar hänsyn till varje persons individuella situation och behov när de arbetar med sina patienter. Varje patient får en skräddarsydd behandlingsplan baserad på deras unika problem och mål. Detta betyder att naprapati är en långsiktig lösning på problem, snarare än en kortvarig lindring av smärta.

En annan fördel med naprapatbehandling är att det är en icke-invasiv behandlingsform som inte medför risk för biverkningar eller komplikationer. Därför är det en säker och skonsam behandling som kan hjälpa till att lindra smärta, förbättra rörlighet och förebygga skador.

Naprapatbehandlingen kan också hjälpa till att förbättra prestationen i idrott eller fysisk aktivitet. Genom att arbeta med musklerna och lederna kan en naprapat hjälpa dig att förbättra kroppshållningen och rörligheten i kroppen, vilket kan minska risken för skador och förbättra prestationen. Idrottare och andra fysiskt aktiva personer kan dra nytta av naprapatbehandling för att förbättra sin prestation och minska risken för skador.

En naprapatbehandling kan också ha en positiv effekt på det mentala välbefinnandet. Genom att lindra smärta och öka rörligheten kan en naprapat hjälpa dig att känna dig mer avslappnad och bekväm i din kropp. Detta kan bidra till att minska stress och ångest.

Detta kan också ha en positiv effekt på ditt mentala välbefinnande. Genom att lindra smärta och öka rörligheten kan en naprapat hjälpa dig att känna dig mer avslappnad och bekväm i din kropp. Att känna sig mer avslappnad och bekväm kan bidra till att minska stress och ångest, och kan förbättra din mentala hälsa.

För att uppnå de bästa resultaten med naprapatbehandling är det viktigt att hitta en erfaren och kunnig naprapat som kan skapa en behandlingsplan som passar dina individuella behov och mål. En kvalificerad naprapat kan använda olika tekniker och metoder för att hjälpa dig att återställa rörlighet och lindra smärta. Detta kan inkludera massage, stretching, manipulation och träning. Varje behandling anpassas efter din unika situation och dina behov.

Naprapater fokuserar på att hitta orsaken till problemet och behandla den, snarare än att bara behandla symtomen. Detta innebär att naprapati kan erbjuda en långsiktig lösning på dina problem, snarare än bara en kortvarig lindring av smärta. Genom att arbeta med en erfaren naprapat kan du förbättra din rörlighet, minska smärta och förebygga skador i framtiden.

Naprapatbehandling är en helt naturlig och icke-invasiv behandlingsform som är säker och skonsam för din kropp. Det krävs inga mediciner eller kirurgiska ingrepp, vilket minskar risken för biverkningar och komplikationer. Det är också viktigt att notera att naprapatbehandling är en individuell behandling som skräddarsys efter dina specifika behov och mål.

En av fördelarna med naprapatbehandling är att den kan hjälpa till att förbättra din prestation i idrott eller fysisk aktivitet. Genom att arbeta med musklerna och lederna kan en naprapat hjälpa dig att förbättra din rörlighet och kroppshållning, vilket kan förbättra din prestation och minska risken för skador. Många idrottare och fysiskt aktiva personer söker naprapatbehandling för att förbättra sin prestation och minska risken för skador.

Det är också viktigt att ha realistiska förväntningar på naprapatbehandling. Det är en process som kräver tålamod och engagemang för att uppnå de bästa resultaten. Men för många personer kan naprapatbehandling vara en effektiv och säker behandlingsform som kan lindra smärta, förbättra rörlighet och förebygga skador.

För att uppnå de bästa resultaten med naprapatbehandling är det viktigt att ha en öppen och ärlig kommunikation med din naprapat.

Berätta om dina symtom och problem och ha en klar uppfattning om vad du vill uppnå med naprapatbehandlingen innan du träffar din naprapat. Detta hjälper naprapaten att skräddarsy en behandlingsplan som passar dina specifika behov och mål. Under din första konsultation kommer naprapaten att genomföra en grundlig undersökning av din kropp för att fastställa orsaken till dina problem och utveckla en individuell behandlingsplan för dig.

Behandlingsplanen kan innefatta olika tekniker, inklusive massage, stretchning, manipulation och träning, beroende på dina specifika behov. Din naprapat kan också ge råd om övningar och livsstilsförändringar som kan hjälpa dig att uppnå bättre resultat och förhindra återkommande problem.

Det är viktigt att boka regelbundna behandlingar med din naprapat för att uppnå de bästa resultaten. Din naprapat kan rekommendera hur ofta du bör boka in behandlingar baserat på dina behov och mål. Att följa behandlingsplanen och ta hand om din kropp på rätt sätt mellan behandlingarna är också viktigt för att uppnå optimala resultat.

När du väljer en naprapat är det viktigt att välja en legitimerad och erfaren naprapat som har specialiserat sig på att behandla dina specifika problem. På så sätt kan du vara säker på att du får den bästa vård och att du uppnår de bästa resultaten.

Naprapatbehandling är en välkänd och respekterad behandlingsform i Sverige, och det finns många kvalificerade och erfarna naprapater att välja mellan. Genom att välja en naprapat som är legitimerad och har erfarenhet av att behandla dina specifika problem kan du dra nytta av alla fördelar med naprapatbehandling och uppnå mycket goda, långsiktiga resultat.

Sammanfattningsvis kan naprapatbehandling hjälpa till att lindra smärta, förbättra rörlighet, förebygga skador och förbättra sömnkvaliteten. Genom att arbeta med en kvalificerad och erfaren naprapat, ha realistiska förväntningar och följa behandlingsplanen kan du dra nytta av alla fördelar med naprapatbehandling och uppnå mycket goda, långsiktiga resultat. Boka en tid med en naprapat idag för att ta första steget mot att förbättra din hälsa och livskvalitet.

Naprapatbehandling Upplands Väsby: Mer om vår naprapatbehandling

Ryggraden är central för rörelseapparaten och nervsystemet som sträcker sig från den. Over tid kan de olika delarna i ryggraden förlora sin plasticitet och flexibilitet, vilket kan leda till störningar i nervsystemet. I sådana fall är det bäst att besöka en duktig naprapat.

Naprapatbehandlingen är vanligtvis säker och orsakar sällan biverkningar. Vissa patienter kan uppleva mild huvudvärk, trötthet eller smärta i behandlade områden under de första 24 timmarna. Allvarliga komplikationer är mycket sällsynta, speciellt när behandlingen utförs av en erfaren och legitimerad naprapat.

Hos Napractiva Rehab är behandlingen av ländryggssmärta och nackbesvär den mest efterfrågade. Orsaken till besvären är ofta okänd, men smärta och besvär kan uttrycka sig på olika sätt. Ländryggssmärta och nackbesvär är vanligt förekommande, men går ofta över av sig själv inom en vecka. För att undvika återkommande besvär är det viktigt att behandla och rehabilitera hos en legitimerad naprapat. Hos Napractiva Rehab hittar du de bästa legitimerade naprapaterna i Upplands Väsby och omgivningar, med målsättningen att hjälpa patienterna återgå till sin normala aktivitetsnivå så fort som möjligt.

Naprapatbehandling Upplands Väsby: Medicinska kontraindikationer för naprapatbehandling

Det är mycket viktigt att rådgöra med din läkare innan du kommer till oss om du ingår i någon av dessa riskgrupper:

  • Personer med generellt högblodtryck, proppbenägenhet eller som medicineras med blodförtunnande.
  • Personer med svår osteoporos eller som har genomgått en cancerbehandling, eftersom det kan finnas risk för fraktur.
  • Personer som upplever smärtsamma domningar, stickningar eller förlust av styrka i arm eller ben.
Naprapatbehandling Upplands Väsby: Bästa hjälp för rygg- och nackbesvär

I det kliniska arbetet vi gör när patienterna besöker oss ingår att med hjälp av en pedagogisk förklaring få patienten att ta ansvar för rehabilitering och själv ta hand om kroppen med hjälp av specifik träning som ges av naprapaten. Fokus skall ligga på att träna specifikt och funktionellt för att uppnå god kroppskontroll och balans.

Vår erfarna naprapater i Upplands Väsby med omnejd vet att behandlingarna som massage och / eller manuell ledbehandling kan ge snabb, temporär smärtlindring (som kan hålla i månader), men att besvären ofta återkommer om funktionaliteten och ledrörligheten inte tränas. Det är därför viktigt för oss att den som kommer till kliniken med återkommande eller långvariga besvär lär sig att till stor del själv regellbundet ta hand om sin kropp med hjälp av specifik träning vi hjälper till med. Det är en återkommande bild hos oss att patienten berättar att det kan upplevas som mycket påfrestande att vakna varje morgon och känna sig stel i kroppen eller att ha ont i hela ryggen, även efter att ha sovit hela natten. Man har ”ont i ryggen”, utan att man funnit någon speciell orsak till ryggsmärtan. Dessutom hittas ingenting till och med via bilddiagnostik som röntgen eller undersökning med magnetkamera (MRT).

Orsaken till smärtan kan vara många och därför är det viktigt att inte låta det bli sämre. En noggrann undersökning hos en läkare eller ortoped är viktigt för att säkerställa att det inte finns patologiska grunder till smärtan, som i sådana fall behöver behandlas med läkemedel eller kirurgiskt ingrepp.  Smärtan kan vara också läges- eller belastningsrelaterad. Att stå länge, att resa sig mycket från sittande till stående eller att sitta länge kan vara problematiskt.  Ibland kan man också uppleva huggsmärtor i ryggen vid snabbare rörelser. Läget kan bli så jobbigt att det kan sätta sig i huvudet på en och även underminera viljan att förändra situationen. Allt detta tar vår kompletta naprapatbehandling i Solentuna med omkringliggande orter itu med!

Naprapatbehandling Upplands Väsby: Bättre rygg- och ledstabilitet

Stabiliteten är förmågan att begränsa rörelse i en led så att skador eller smärta inte uppstår. En annan definition är att med muskelkraft hålla leden stabilt under de krav en rörelse eller belastning ställer. När kroppen är stabil sker korrekt automatisk aktivering av alla senreflexer kroppen har. Senreflexerna ger information om kroppsställning och kroppsrörelser, nödvändig för att kunna utföra välorganiserade och smidiga rörelser. Detta kallas proprioception och finns i kroppen som muskel- och skelettsinne.

När vi rör på oss finns sträckkänsliga nervfibrer i senorna, som aktiveras under muskelkontraktionen och hämmar muskeln till den berörda senan, så att vi skall kunna hålla balansen. Dessutom hjälper informationen från senorna att beräkna vinkel och rörelse i leden. Men om den här viktiga funktionen är försenad eller skadad, då blir kroppen instabil. Det kan ske i ett ryggsegment eller i en led, där det finns för mycket eller för lite rörlighet.

Det maximala rörelseutslaget i leden kan vara både för stort eller för litet och risker finns för en överdriven ledrörelse, utanför de fysiologiska gränserna. Vår specifika stabiliseringsträning utvecklar din kropps förmåga att kontrollera rörelser som sker mellan lederna i kroppen (ledstabilitet) och kapacitet att kunna kontrollera hela ryggen / bålen vid de belastningar och krafter som planerade eller oplanerade rörelser med armar och ben utgör. Vår naprapatbehandling i Upplands Väsby hjälper bl a muskelkedjorna samverka mycket bättre under belastning & rörelse, samtidigt som vår erfarna, kompletenta naprapat på bästa sätt behandlar både lokalt och globalt stabiliserande muskler.

Napractiva Rehab

Taggar

Naprapat Upplands Väsby, Naprapatbehandling Upplands Väsby

Boka tid