Naprapat Upplands Väsby - Napractiva Rehab Upplands Väsby -Bästa naprapat i Upplands Väsby

Massage Upplands Väsby

Om problemen sitter i dina muskler.

Massage Upplands Väsby

Massage, Tjänster
Google Recensioner
4.9
203 recensioner
×
js_loader

Få lindring från huvudvärk, rygg- och nackproblem, axelspänningar, ömma muskler och mycket mer med bästa massage i Upplands Väsby med omnejd! Smärta kan vara resultatet av stillasittande, som ofta även leder till stelhet, muskelvärk, med mera. Napractiva Rehabs massage rekommenderas som en perfekt lösning på alla dessa problem. Boka din massage idag!

Du kan enkelt boka massage genom att trycka på knappen ’Boka tid’ nedan eller till höger. Napractiva Rehabs proffsiga naprapater erbjuder även en holistisk och trygg naprapatbehandling i Upplands Väsby med omnejd, tillsammans med effektiv massage, akupunktur, idrottsmassage, terapeutisk stretching, KBT & friskvård för företag i hela Upplands Väsby med omnejd – inklusive Stockholm, Sollentuna, Täby, Danderyd, Solna, Sundbyberg & Upplands Väsby. Hjärtligt välkommen!

BOKA TID
Massage på din ort

Napractiva Rehab erbjuder skön massage i Stockholm, Sollentuna, Täby, Danderyd, Solna, Sundbyberg & Upplands Väsby. Klicka bara nedan för att komma till Napractiva på din ort!

Boka bästa massage i Stockholm

Boka bästa massage i Sollentuna

Boka bästa massage i Täby

Boka bästa massage i Danderyd

Boka bästa massage i Solna

Boka bästa massage i Sundbyberg

Boka bästa massage i Upplands Väsby

Massage Upplands Väsby: Varför massage?

Letar du efter skön och effektiv massage i Upplands Väsby? Då bör du överväga Napractiva Rehabs massage i Upplands Väsby med omnejd! Vi anpassar massageteknikerna efter dina behov för att lindra smärta orsakad av spända muskler, minska stress, samt främja djupare andning. Våra massagetjänster kan öka blodflödet, hjälpa till att koppla av kroppen och ge långvarig lindring. Dessutom är vår lugna och välkomnande miljö den perfekta platsen att koppla av på. Besök oss idag för att börja må bättre! Glöm också inte att kolla in vår trevliga, lugna miljö.

Massage Upplands Väsby: Både terapeutiska och hälsosamma effekter

På Napractiva Rehab finns flera duktiga massörer som kan hjälpa dig att uppnå en bättre hälsa och livskvalitet med massage. Massagen är en universell manuell behandlingsteknik som har både terapeutiska och hälsosamma effekter på människokroppen. Den används för att lindra smärta, minska stress och öka kroppens rörlighet. Nedan går vi igenom några av fördelarna med massage och vad det kan hjälpa dig med.

Massagen har en förmåga att hjälpa kroppen till ett tillstånd av djup avslappning. Den minskar nivåerna av hormonet kortisol i kroppen, vilket utsöndras i stora mängder när människokroppen utsätts för stress. När kroppen är avslappnad kan den ta emot syre och blodcirkulationen förbättras, vilket ger en ökad känsla av välbefinnande.

En annan fördel med massage är att den kan hjälpa till att lindra smärta som orsakas av spända muskler, dålig hållning, ensidigt arbete eller trauma. Det finns olika typer av massage som kan användas beroende på patientens individuella behov. Klassisk massage är en mjuk och avslappnande massageform som fokuserar på att mjuka upp spända muskler och öka blodcirkulationen. Andra massageformer som kan användas är djupgående idrottsmassage och triggerpunktsmassage som är mer inriktade på att lösa upp spänningar i djupare muskler.

Massage kan också hjälpa till att förbättra kroppens rörlighet och minska stelhet. Äldre personer kan till exempel dra nytta av massage för att bibehålla god rörlighet. Atleter och idrottsutövare kan använda massage för att öka sin flexibilitet och minska risken för skador. Dessutom kan massage hjälpa till att öka kroppens energinivåer och förbättra sömnen.

En annan fördel med massage är att det kan ha positiv inverkan på vår mentala hälsa. Massage kan lindra stress, ångest och depression genom att minska nivåerna av stresshormonet kortisol och öka produktionen av dopamin och serotonin som är viktiga för att bibehålla en god mental hälsa. Dessutom kan massage hjälpa oss att slappna av och öka vår medvetenhet om kroppen.

Studier visar också att massage kan ha en positiv inverkan på vissa sjukdomar. Till exempel kan massage hjälpa till att lindra symtom vid migrän och spänningshuvudvärk, fibromyalgi och ledvärk. Massage kan också hjälpa till att sänka blodtrycket, förbättra matsmältningen och lindra symptom vid ångest.

Massage är dock inte en ersättning för läkarvård. Om du lider av allvarliga sjukdomar, såsom cancer eller hjärtsjukdomar, bör du alltid rådgöra med

en läkare innan du börjar med massage. Det är viktigt att komma ihåg att massage inte ska ersätta läkarvård, men kan användas som ett komplement till medicinsk behandling för att förbättra din övergripande hälsa och välbefinnande.

När du väljer en massör är det viktigt att ta hänsyn till deras erfarenhet och utbildning. En duktig massör bör ha en förståelse för kroppens anatomi och fysiologi för att kunna identifiera och behandla problemområden. Det är också viktigt att massören är lyhörd för dina behov och önskemål för att skapa en behandlingsplan som är skräddarsydd för dig.

Valet av massageoljor kan också påverka din upplevelse av massagen. De flesta massörer använder oljor som är speciellt utformade för massage och kan innehålla en mängd olika ingredienser med olika egenskaper. En del oljor har en avslappnande effekt medan andra kan öka energinivåerna och förbättra cirkulationen. Diskutera gärna med massören vilken olja som passar dig bäst.

När du väljer var du vill ha massagen är det viktigt att du känner dig bekväm och avslappnad. En del personer föredrar att få massage hemma medan andra föredrar att besöka en salong eller ett spa. Oavsett vad du väljer är det viktigt att du känner dig avslappnad och trygg under massagen.

Slutligen är det viktigt att tänka på att regelbundenhet är nyckeln till att uppnå maximala fördelar med massage. En enstaka massage kan vara avkopplande och lindra stress och smärta, men för att uppnå långsiktiga resultat och en förbättrad rörlighet är det viktigt att få massage regelbundet. En erfaren massör kan hjälpa dig att skapa en behandlingsplan som passar dina specifika behov och mål.

Sammanfattningsvis är massage en manuell behandlingsteknik med många hälso- och terapeutiska fördelar. Genom att minska stress och smärta, öka rörligheten och förbättra den mentala hälsan kan massage hjälpa dig att må bättre och uppnå en högre livskvalitet. Om du vill dra nytta av dessa fördelar är det viktigt att välja en erfaren massör och att få massage regelbundet. Så se gärna till att välja en erfaren massör och få gärna massage regelbundet för att uppnå maximala fördelar!

Massage Upplands Väsby: En riskfri behandling med bara positiva effekter

Napractiva Rehabs massage i Upplands Väsby är riskfri och bland annat:

  • gör vävnader mer flexibla
  • har smärtlindrande effekt
  • sträcker ut och slappnar av musklerna
  • förbättrar cirkulationen & eliminera organiska toxiner
  • förbättrar det mentala välbefinnandet
  • mm
Massage Upplands Väsby: Massage & muskelsmärta

I det kliniska arbetet vi gör när patienterna besöker oss ingår att med hjälp av en pedagogisk förklaring få patienten att ta ansvar för rehabilitering och själv ta hand om kroppen med hjälp av specifik träning som ges av naprapaten. Fokus skall ligga på att träna specifikt och funktionellt för att uppnå god kroppskontroll och balans.

Vår erfarna naprapat i Upplands Väsby vet att behandlingarna som massage och / eller manuell ledbehandling kan ge snabb, temporär smärtlindring (som kan hålla i månader), men att besvären ofta återkommer om funktionaliteten och ledrörligheten inte tränas. Det är därför viktigt för oss att den som kommer till kliniken med återkommande eller långvariga besvär lär sig att till stor del själv regellbundet ta hand om sin kropp med hjälp av specifik träning vi hjälper till med. Det är en återkommande bild hos oss att patienten berättar att det kan upplevas som mycket påfrestande att vakna varje morgon och känna sig stel i kroppen eller att ha ont i hela ryggen, även efter att ha sovit hela natten. Man har ”ont i ryggen”, utan att man funnit någon speciell orsak till ryggsmärtan. Dessutom hittas ingenting till och med via bilddiagnostik som röntgen eller undersökning med magnetkamera (MRT).

Orsaken till smärtan kan vara många och därför är det viktigt att inte låta det bli sämre. En noggrann undersökning hos en läkare eller ortoped är viktigt för att säkerställa att det inte finns patologiska grunder till smärtan, som i sådana fall behöver behandlas med läkemedel eller kirurgiskt ingrepp.  Smärtan kan vara också läges- eller belastningsrelaterad. Att stå länge, att resa sig mycket från sittande till stående eller att sitta länge kan vara problematiskt.  Ibland kan man också uppleva huggsmärtor i ryggen vid snabbare rörelser. Läget kan bli så jobbigt att det kan sätta sig i huvudet på en och även underminera viljan att förändra situationen. Allt detta tar våra naprapater och massageterapeuter i Solentuna itu med och hjälper dig på bästa sätt!

Massage Upplands Väsby: Terapeutisk massage

Vår terapeutiska massage i Upplands Väsby består av en serie specifika, terapeutiska grepp och rörelser som utförs av massageterapeuten under massagen. Terapeutisk massage lindrar smärtor av patologisk och funktionell natur och ursprung. Terapeutiska grepp och rörelser massageterapeuten utför under massagen påverkar kroppens djupaste fysiologiska funktioner och påskyndar självläkningsprocesser.

Terapeutisk massage används mest vid behandling av neuromuskulära och muskeloskeletala störningar. Efter en terapeutisk massage ökar dessutom eliminering av toxiner enormt. Snabb aktivering av cirkulation- och lymfsystemet förbättrar samtidigt tillförsel av syre till vävnaderna och energiflödet i kroppen accelereras simultant, med en betydligt ökad produktion av endorfiner.

Idrottsmassage Upplands Väsby: Behandla & förebygg idrottsskador

Idrottsmassage är en terapeutisk massageteknik som används i stor utsträckning över hela världen för behandling och förebyggande av patologier framförallt inom idrotten. Läs gärna mer om vår idrottsmassage i Upplands Väsby här på följande dedikerade sida om: Idrottsmassage Upplands Väsby.

Napractiva Rehab

Taggar

Massage Upplands Väsby

Boka tid