Naprapat Upplands Väsby - Napractiva Rehab Upplands Väsby -Bästa naprapat i Upplands Väsby

Om oss

Högsta kompetens inom behandling och rehabilitering av fysisk- och psykisk hälsa
Google Recensioner
4.9
203 recensioner
×
js_loader

JULIAN BENITEZ

Legitimerad naprapat, lärare & föreläsare

Jag är legitimerad naprapat i Upplands Väsby & Sollentuna med omnejd – med lärarexamen från Södertörns högskola 2002 & naprapatexamen från Naprapathögskolan 2006. Det finns ingenting som ger mig mer energi än att hjälpa andra att må bäst! 

Napractiva Rehab Upplands Väsby - Julian Benitez - Om oss 2
Napractiva Rehab Upplands Väsby - Julian Benitez - Om oss 3

ULRIKA ANDERSSON

KBT-terapeut & Mindfulnessinstruktör

På Napractiva Rehab får jag arbeta med det jag verkligen tycker om! Att hjälpa individen där hon befinner sig i livet & hjälpa henne må bäst! Jag har arbetat med KBT i Upplands Väsby & Sollentuna med omnejd, samt som KBT-psykoterapeut i över 15 år.

Napractiva Rehab Upplands Väsby - Ulrika Andersson - Om oss 4
Napractiva Rehab Upplands Väsby - Ulrika Andersson - Om oss 5

THERESE WINBERG

Naprapat

Napractiva Rehabs fullt utbildade & specialiserade naprapat i Upplands Väsby & Sollentuna med omnejd. Jag har idrottsbakgrund inom friidrott & kampsport, vilket passar perfekt till den behandlings- och rehabiliteringskultur som finns här hos oss på Napractiva Rehab!

Napractiva Rehab - Upplands Väsby - Therese Winberg - Om oss - 6
Napractiva Rehab - Upplands Väsby - Therese Winberg - Om oss - 5
Naprapat Upplands Väsby - Napractiva Rehab - Bästa naprapat i Upplands Väsby - Logga - Separator with icon - 55x54

Om Napractiva Rehab Upplands Väsby

Napractiva Rehab: Högsta kompetens inom behandling och rehabilitering av fysisk- och psykisk hälsa.

Napractiva Rehab startades redan 2004. Målet för Napractiva Rehab var och är att på ett långsiktigt, pedagogiskt och inspirerande sätt få människor att arbeta för en friskare kropp och en sundare livsstil. Vi på Napractiva Rehab behandlar bl a akut- och långvarig smärta, samt rehabiliterar från utmattning, kriser och stress. I vårt arbete är sambandet mellan kropp och sinne en nyckel för att aktivt kunna hjälpa dig. Vi på Napractiva Rehab ser potentialen hos individen och har mångårig erfarenhet av att motivera och guida såväl individer som organisationer till bättre hälsa. Du kan alltid vila tryggt i kunskapen att kvalificerad och högst kompetent personal tar hand om dig varje gång du besöker Napractiva Rehab! Vi tillhandahåller bästa naprapater, massage, akupunktur, idrottsmassage, terapeutisk stretching, KBT och friskvård för företag i hela Upplands Väsby med omnejd – inklusive, men inte begränsat till: Stockholm, Sollentuna, Täby, Danderyd, Solna, Sundbyberg & Upplands Väsby. Hos oss på Napractiva Rehab behandlas och omhändertas patienter med många olika typer av smärtor och skador, från hela Upplands Väsby. Du är varmt välkommen till oss om du lider av akut smärta, kronisk värk eller återkommande hälsoproblem – fysiska eller psykiska. Vi kan hjälpa dig! Vårt arbetssätt är holistiskt och hos oss garanteras du bästa tänkbara, professionella hjälp med dina problem. Så hjärtligt välkommen och känn dig som hemma! Vi ser fram emot ditt besök!

Naprapat Upplands Väsby - Napractiva Rehab - Bästa naprapat i Upplands Väsby - Logga - Separator with icon - 55x54

Om vårt sätt att jobba

Napractiva Rehab: Vi tänker och behandlar dig på ett holistiskt sätt.

Det här är vårt mål: att göra allt för att du skall må bättre. Vi på Napractiva Rehab tänker holistiskt. Vi ser till hela din kropp, men glömmer aldrig heller omständigheter runtomkring dig. Av erfarenhet vet vi att detta är den mest effektiva hjälp du kan få. Vi kombinerar konventionell medicin med alternativa, komplementära metoder, samt sådana behandlingar som har vetenskapligt dokumenterat effekt. I vårt arbete lyfter vi upp både dina fysiska och dina kognitiva sidor, vilket garanterar att du får ett stabilt och långvarigt resultat av behandlingen. Förutom bästa naprapater i Upplands Väsby (gå inte runt med ont, god hälsa lönar sig) tillhandahåller vi även skön massage Upplands Väsby (om problemen sitter i dina muskler), trygg akupunktur Upplands Väsby (stå emot och övervinn sjukdomar), perfekt idrottsmassage Upplands Väsby (för effektiv träning, snabb återhämtning & bästa prestation), terapeutisk stretching Upplands Väsby (öka din rörlighet, bli smidig & smärtfri), effektiv KBT Upplands Väsby (ta makt över ditt liv), samt friskvård för företag i Upplands Väsby (investera i friskvård – alltid vinst). Varmt välkommen!

Naprapat Upplands Väsby - Napractiva Rehab - Bästa naprapat i Upplands Väsby - Logga - Separator with icon - 55x54

Mer om ägaren Julian

Julian Benitez – Legitimerad naprapat, lärare och föreläsare

Julian är en legitimerad naprapat i Upplands Väsby med lärarexamen från Södertörns högskola 2002 och en naprapatexamen från Naprapathögskolan 2006. Julian har alltid pedagogiken i sitt kliniska arbete, för då blir det ett bättre behandlingsresultat. Hans intresse för kroppen och träningen är stort. Idrotten har alltid legat Julian varmt om hjärtat. Med bakgrunden som elitsprinter med flera titlar, bland annat SM silver med IFK Lidingö, har han djup insikt i idrottsrelaterade skador och hur kroppen återhämtar sig. Julian har också varit ansvarig för Svenska Baseboll Landslagets rehabiliteringsteam i många SM, EM och VM under flera år. Idag arbetar Julian som naprapat och PT åt unga elitidrottare. Parallellt arbetar han även som föreläsare för Stockholms Idrottsförbund i ämnen som träningslära, funktionell träning och rehabilitering.

v

Nöjda kunder

"Fantastiskt bemötande och mycket nöjd redan efter första behandlingen av nacke och rygg. Förtroendeingivande och mycket professionell. Med skador och operationer känner jag att jag hittat 'rätt'. Tack!"

Jenny Wallin

Kund

"Jag har gått till Julian i ca 8 år. Efter att ha haft problem med ryggen från att träna simning 10 pass / vecka, så känner man direkt skillnad efter ett fantastiskt besök. Nu när jag tränar för och tävlar i triathlon på nationell nivå. Så har det varit toppen med att boka in en behandling. Oavsett om det är en naprapatbehandling för ryggen eller en massage för att återhämta kroppen. Alltid toppklass och supertrevligt."

Calle Westberg

Kund

"Har elitidrottat i 15 år och haft mängder av olika naprapat / sjukgymnaster genom åren. Men här har jag fått min bästa behandling. Proffsigt bemötande och åtgärdade mina problem direkt. Kan starkt rekommendera ett besök, ni kommer inte ångra er."

Klas Nordström

Kund

"Gick från att behöva ta morfin till att kunna gå utan smärta."

Arad Basketball

Kund

"Trevligt bemötande, gav ett mycket kompetent intryck."

Robin Maddock

Kund

"Mycket duktig naprapat, jättetrevlig och vet vad han gör! Varmt rekommenderar! 🙂"

Marko Jovanovic

Kund

"Fått hjälp med bli av med intensiva nack & axelsmärtor efter tips om Julian av släkting. Proffesionellt mottagande och behandling, man vet vad man gör och det kan kännas. 😉 Rekommenderas starkt."

Pelle Nilsson

Kund

"Professionell och tog sig tiden att kontrollera hela kroppen för att hitta källan till mina problem för att sedan ge mig en handlingsplan."

Lina Persson

Kund

"Julian är väldigt kunnig och kunde snabbt identifiera vad mitt problem var och vilka steg som jag behövde ta för att åtgärda det. Rekommenderas starkt."

Linus Videfors

Kund

"Julian på Napractiva är en utomordentligt kunnig, precis och kompetent behandlare! Han tar emot en med ett trevligt och förtroendeingivande sätt och man går därifrån med rak och smärtfri rygg och ny energi."

Anja Qvarforth

Kund

"Julian är riktigt duktig och bemöter sina kunder på deras nivå. Han förstår nivån på träning jag är på och både anpassar kommunikation och behandling utefter det på ett klockrent sätt."

Joakim Nilsson

Kund

"Otroligt nöjd med både bemötande och behandling hos naprapat! Jag kommer definitivt bli en återkommande kund och kan varmt rekommendera kliniken."

Matilda Thunberg

Kund
Boka tid